Herenkapper

Goedkope herenkapper Amsterdam-Oost


Bent u op zoek naar die ene look? Of simpelweg naar een kapsel dat perfect past bij uw gezicht? Kom naar De Knipstudio!

De Knipstudio is een goede en goedkope herenkapper in Amsterdam-Oost waar een ervaren team van kapsters met veel zorg en deskundigheid aan uw haar werkt.

Goedkope herenkapper Amsterdam-Oost: zorgvuldig knippen


Voor we gaan knippen luisteren we goed naar uw wensen. We denken daarbij met u mee. Zo kijken we naar de vorm van uw gezicht. Het ene kapsel past beter bij een bepaalde gezichtsvorm dan het andere.

Als uw gezicht langwerpig is, kunnen we het breder laten lijken door het haar aan de zijkanten wat langer te laten. Een vierkant gezicht vraagt soms om een rondere afwerking.

Moderne en klassieke kapsels bij goedkope herenkapper Amsterdam-Oost


De Knipstudio volgt de laatste trends. We kijken wat er op straat gebeurt en vertalen dat in onze herenkapper in Amsterdam-Oost naar makkelijk te onderhouden kapsels.

U kunt bij ons terecht voor een kort model met ingeschoren figuren maar ook voor een klassieke kuif of een net kapsel. Onze kapsters hebben allerlei stijlen in de vingers zitten.

Na een bezoek aan De Knipstudio brengt u uw haar thuis moeiteloos in model. Met een stylingproduct uit onze salon maar ook met een product dat u in de supermarkt kunt kopen. Vraag aan onze kapster welk type product geschikt is voor uw haar.

Scheren en ontharen bij goedkope herenkapper in Amserdam-Oost!


In De Knipstudio doen we ook aan scheren en ontharen. Scheren doen we met een mes of met een scheerapparaat. Heeft u overtollige haren bij uw oren of in uw nek? Die kunnen we epileren. Is er meer haar waar u vanaf wilt? Dan is harsen een optie.

Verder kunnen we uw gezicht stomen en een masker geven. Zo'n veelzijdigheid vindt u bij geen enkele andere goedkope herenkapper in Amsterdam-Oost.

Weten wat wij voor u kunnen beteken? Bekijk onze prijslijst of neem direct contact met ons op.