Goedkope Schoonheidssalon Amsterdam-Oost

Gaat u trouwen en wilt u stralen als nooit tevoren? Heeft u een sollicitatiegesprek waarin u de beste versie van uzelf wilt laten zien? Of bent u eraan toe om eens heerlijk te ontspannen? Kom naar De Knipstudio! Wij zijn een kwalitatief hoogstaande én  goedkope schoonheidssalon in Amsterdam-Oost. Zoals onze naam doet vermoeden, kunt u bij ons ook terecht voor een prachtig kapsel. Ons gediplomeerde schoonheidsspecialistes luisteren naar uw wensen en geven u een behandeling op maat, precies toegespitst op uw huidtype. U stapt pas naar buiten als zij zeker weten dat u volledig tevreden bent. Maak vandaag nog een  afspraak of stap binnen in onze schoonheidssalon in Amsterdam-Oost aan de Insulindeweg.


Schoonheidssalon Amsterdam-Oost: betaalbaar voor iedereen 

Wie zich goed voelt over haar uiterlijk, laat eerder haar innerlijke schoonheid zien. En dat opent vele deuren. Bij De Knipstudio geloven wij dat iedere vrouw daar recht op heeft. Ook met een kleinere portemonnee. Een paar uurtjes genieten in de stoel bij ons deskundige personeel - met de juiste touch en uitsluitend natuurlijke producten - doet wonderen: u stapt lekker in uw vel de deur uit, het leven lacht u toe.

Ook ú kunt straks als herboren de deur uitstappen. Maak vandaag nog een afspraak. Al voor 37,50 euro krijgt u bij ons een complete gezichtsbehandeling (een (diepte)reiniging, een massage en een nabehandeling met hydraterende producten).

Gediplomeerd personeel in schoonheidssalon Amsterdam

Bij De Knipstudio werkt uitsluitend gediplomeerd personeel. Of het nou gaat om onze kapsters of om onze schoonheidsspecialisten. Daarmee zijn we een zeldzame schoonheidssalon in Amsterdam-Oost. Er zijn maar weinig plekken waar u zowel voor uw kapsel als voor een volledige schoonheidsbehandeling terecht kunt.

Onze schoonheidsspecialisten verstaan hun vak. Ze weten precies welke producten en behandelingen geschikt zijn voor uw huidtype en werken volgens de strengste hygiënevoorschriften. Bent u vooral gebaat bij een betere doorbloeding van uw huid? Dan zullen ze u daarvoor een geschikte gezichtsmassage geven. Zijn het dode huidcellen die uw gezicht een mattere indruk geven dan nodig is? Dan verwijderen ze die grondig, zodat u naar huis gaat met een fris aanvoelend gezicht. 

Veelzijdige schoonheidssalon in Amsterdam-Oost

In De Knipstudio kunt u voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen terecht. We doen aan dieptereiniging, hoofd-, gezichts- en full body-massages en verwijderen dode huidcellen. Ook verwijderen we mee-eters en gerstekorrels. We epileren uw wenkbrauwen en gezichtsbeharing en geven u prachtig volle wimpers met behulp van wimperextensions. Verder bezorgen we u een lekker kleurtje met behulp van spray tanning en kunt u bij ons een Brazilian Wax krijgen. Heel belangrijk: we werken altijd discreet en hygiënisch. Niemand hoeft te weten waarvoor en wanneer u bij ons langskomt.

Twijfel niet langer en maak een afspraak bij De Knipstudio, uw goedkope schoonheidssalon in Amsterdam-Oost.