Gezichtsbehandeling Amsterdam-Oost

Geen gezicht is hetzelfde. De een heeft een donkere huid, de ander een lichte. Dat verschil is meestal gauw te zien. Maar dan zijn er ook nog de verschillen in het vet- en vochtgehalte. Voor het geven van de juiste gezichtsbehandeling is het heel belangrijk om eerst goed naar deze gehalten te kijken. Een vette huid verdient een andere behandeling dan een droge huid.

De schoonheidsspecialisten van De Knipstudio zijn ervoor opgeleid om na te gaan welk huidtype u heeft. Het is het eerste wat ze doen voordat ze u gaan behandelen. Heeft u een normale huid? Een vette huid? Of misschien wel een gecombineerde huid? Onze schoonheidsspecialisten vertellen het u precies en leggen ook uit welke behandeling voor uw gezicht daarom het beste is. Lees hier meer over huidtypen.

Wilt u een huid die schoon en soepel aanvoelt en er stralend uitziet? Maar wilt u niet te veel betalen? Geen probleem! In De Knipstudio krijgt u al een complete gezichtsbehandeling voor 37,50 euro. Die begint met een grondige reiniging. Dan volgt een behandeling met producten en methoden die precies bij uw huidtype passen. Tot slot krijgt u een heerlijk ontspannende gezichtsmassage.

Toe aan een grondige en ontspannende gezichtsbehandeling? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze schoonheidsspecialisten.


Gezichtsreiniging

Iedere gezichtsbehandeling begint met het reinigen van uw gezicht. Want voordat verzorgende producten hun werk goed kunnen doen, is het belangrijk dat er geen overmatige talg en vuil meer in uw poriën zitten. In veel gevallen volstaat een basisreiniging van het gezicht maar soms is een grondiger gezichtsreiniging nodig. Onze schoonheidsspecialisten weten waar uw gezicht bij gebaat is.

Dieptereiniging Amsterdam-Oost

Voor het verwijderen van mee-eters (comedonen) is dieptereiniging een effectieve methode. Voor een grondige dieptereiniging in Amsterdam-Oost gaat u naar De Knipstudio.

Onze schoonheidsspecialisten gaan eerst na met welk reinigingsproduct ze uw gezicht het beste kunnen reinigen. Daarna maken ze uw gezicht grondig schoon. Daarbij zorgen ze ervoor dat uw poriën zich zoveel mogelijk openen. Soms gebeurt dit met behulp van stoom. Daarna verwijderen ze mee-eters en onzuiverheden zorgvuldig met behulp van scherpe, steriele naaldjes. Dat is de werkelijke dieptereiniging.

Wilt u ook een zuivere huid? Maak snel een afspraak voor een dieptereiniging.

Gerstekorrels verwijderen

Gerstekorrels zijn witte puntjes vlak onder de oppervlakte van de huid. Ze zijn onschadelijk maar ontsieren uw gezicht wel. Gerstekorrels ontstaan door een gebrek aan vocht. Meer water drinken kan daarom helpen om gerstekorrels voortaan te voorkomen.

Gelukkig zijn gerstekorrels gemakkelijk te verwijderen. Onze schoonheidsspecialisten doen dat met een klein steriel naaldje. Logisch, want hygiëne staat in ons vak voorop. Wilt u af van uw gerstekorrels? Maak snel een afspraak en laat ze verwijderen door een van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten in onze schoonheidssalon in Amterdam-Oost.