Wimperextensions Amsterdam-Oost

Bent u door uw drukke bestaan niet altijd in de gelegenheid om uw ogen en wimpers op te maken? Maar wilt u er toch iedere dag tiptop uitzien? De Knipstudio in Amsterdam-Oost heeft de ideale oplossing: wimperextensions. Met wimperextensions bent u zes tot acht weken verzekerd van die mooie, vrouwelijke look waar u zich zo goed bij voelt.


Goedkope one-on-one wimperextensions

Wij vinden dat iedere vrouw altijd prachtige wimpers moet kunnen hebben. Daarom zijn wimperextensions bij ons in De Knipstudio niet duur. Al voor 50 euro bezorgen we u one-on-one wimperextensions. In alle soorten en maten.

Wimperextions aanbrengen is vakwerk. Daarom laten wij alleen gediplomeerde schoonheidsspecialisten aan uw permanente wimpers werken. Voordat een van onze schoonheidsspecialisten uw wimpers gaat behandelen bespreekt zij eerst grondig uw wensen met u. Wilt u volle, lange wimpers? Of liever een subtiele accentuering van ogen?

Als onze schoonheidsspecialiste duidelijk voor ogen heeft wat voor wimperextensions u wilt, gaat ze aan de slag. Een voor een (one-on-one) plakt ze kunsthaartjes op uw natuurlijke wimpers (NIET op de huid of wimperrand). Dit doet ze met speciale wimperlijn. De kunsthaartjes lopen vanuit een brede basis geleidelijk dunner af, zodat ze elegant gaan krullen. Zo krijgen uw wimpers een sexy, vrouwelijke uitstralingen, zonder dat u nog mascara of een wimperkrullen nodig heeft. Het duurt ongeveer een uur om de wimperextenions aan te brengen.

Wilt u deze week nog die prachtige blik in uw ogen die uw gezicht verdient? Maak een afspraak bij De Knipstudio, uw goedkope schoonheidssalon in Amsterdam-Oost.

Wimperextensions opvullen Amsterdam

Gemiddeld blijven wimperextensions zes tot acht weken zitten. Hoe lang precies, hangt af van de levensduur van uw natuurlijk wimpers. Over het algemeen is die zo'n drie weken. Daarom adviseren wij om na drie weken uw wimperextensions op te laten vullen. De principes van deze behandelingen zijn hetzelfde als die van de eerste wimperextensions-behandeling. Het enige verschil is dat het een half uur duurt en 25 euro kost.

Zijn uw wimperextensions toe aan opknapbeurt? Maak vandaag nog een afspraak en laat uw wimperextensions opvullen.